Školski ranac SUNNY COMMANDER SCOUT

Školski ranac SUNNY COMMANDER SCOUT

  • Brend: Scout
  • Šifra proizvoda: 49350047200
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 16,990.00 RSD

Tehničke karakteristike: - Dimenzije: oko 30 k 39 k 20 cm (uklj. Bočne džepove) - Zapremina: oko 18,9 l (unutrašnjost 15,5 l, bočni džepovi 2 k 1,7 l) - Težina: oko 1.100 g (bez kaiševa)


- Inovativni sistem za nošenje preko ramena koji se može podesiti po visini sa integrisanim pojasom za kukove - oslobađa telo tokom svake faze rasta tako što prebacuje težinu na bok.

- Integrisani kaiš za grudi koji se može podesiti po visini održava trake čak i na ramenima. - Kaiš za kukove, pomično pričvršćen i odvojiv, za udobnost nošenja koji štedi energiju. - Postavite trake za kontrolu radi optimalnog uklapanja u područje ramena. - Udobne, prozračne 3D mrežaste podloge, trake S-oblika u optimalnoj širini (5 cm) i dužine (najmanje 50 cm) sa sigurnosnim reflektorima. - Prilagođen telu deteta - Super jednostavna magnetna brava, prilagodljiva po visini za fleksibilno podešavanje unutrašnje zapremine. - Otvoreni poklopac sa rasporedom. - Prostrani pregradni unutrašnji prostor za optimalnu organizaciju i udobno pakovanje. - Fleksibilni bočni džepovi sa integrisanim preklopom za punjenje, sa otvorom za odvod za bezbedan transport pića. - Integrirani prednji džep, idealan za kutiju za hranu.

Tagovi: ranac, školski, scout